În legătură cu Starea de urgență instituită în Republica Moldova compania Metalprim AV vă anunță că practicăm numai vânzarea cu ridicata (Comerțul cu ridicata cuprinde activităţile de revânzare a bunurilor, către comercianţii cu amănuntul, utilizatori industriali, comerciali sau profesionali, ori către alţi vânzători cu ridicata ce activează ca agenţi sau brokeri în cumpărarea mărfii pentru ei, sau pentru vânzarea mărfii către alte persoane sau firme.), astfel vânzarea cu amănuntul către persoane fizice nu este posibilă, chiar și cu livrare.
 • Plasă sudată VR-1

  Plasă sudată VR-1

  Plasa sudată VR-1 se execută din 2 sârme perpendiculare, sudate în locurile de intersectare prin metoda de sudare în punctele de contact. Armarea cu plasa sudată VR-1 este posibilă și recomandabilă în special la elementele de suprafață, plane sau curbe: plăcile planșeelor, pereții, zidurile de sprijin, radierele etc. Un exemplu încă și mai concret: pereții unei case vechi, cu zidărie…
 • Sârmă pentru sudură

  Sârmă pentru sudură

  Sârmă pentru sudură cu acoperire cupru (SV-08G2S-O), d. 0,8 mm. Pe carcas din plastic, în bobine de 5 kg
 • Sârmă metalică

  Sârmă metalică

  Sârma metalică se utlizează la legarea armăturii, la fabricarea construcțiilor din beton armat; fabricarea brazilor, coroanelor; la sistemul de susținere a plantațiilor de viță de vie; fabricarea plasei Rabit, fabricarea plasei VR-1.
 • Accesorii pentru vița de vie

  Accesorii pentru vița de vie

  Accesorii pentru sistema de susținere a viței de vie. Stâlpi metalici zincați (Italia), sârmă zincată, tutori pentru butași, tuburi de protecție contra rozătoarelor, lacăte GRIPPLE, ancore și sisteme de suspendare pentru sârmă
 • Plasă împletită pentru gard "Rabiţa"

  Plasă împletită pentru gard "Rabiţa"

  Plasă împletită pentru gard Rabita. Plasa metalica de tip Rabita se utilizeaza la ingradirea terenurilor aferente caselor si gradinilor; la tencuire; la fabricarea volierilor pentru animale si spatii ingradite.
 • Panou gard bordurat (Euro)

  Panou gard bordurat (Euro)

  Se utilizeaza la ingradirea cladirilor; terenurilor de productie si/sau de depozitare; depozite, statii GSM, aeroporturi; scoli, parcuri, gradini; tarcuri pentru animale.
 • Plasă sudată zincată

  Plasă sudată zincată

  Se utilizeaza la fabricarea custilor pentru cresterea animalelor, pasarilor; fabricarea volierelor; executarea gardurilor si împrejmuirilor; tencuiala si armare.
 • Plasă expandată

  Plasă expandată

  Plasa expandată se utilizează la armare și tencuire.
 • Confecții din INOX

  Confecții din INOX

  Butoaie, mangale și alte confecții din inox
Close